camper kamperen noordwijkerhoutfoto landschap noordwijkerhoutspeeltuin camping kinderen

Vakantiehuis of camping Zandvoort F1

Bent u fan en nog op zoek naar een last minute vakantiehuis of camping nabij Formule 1 in Zandvoort? Sollasi heeft nog enkele plekken beschikbaar! Sollasi biedt tijdens het F1 weekend mooie vakantiestudio’s en -bungalows aan evenals ruime plekken op onze camping. Omgeven door prachtige bossen en duinen biedt Sollasi alle faciliteiten voor een heerlijk weekendje weg tijdens de Dutch Grand Prix!

Locatie camping en bungalows t.o.v. Zandvoort

De camping en bungalows van Sollasi zijn gunstig gelegen in gemeente Noordwijk. Zandvoort is tijdens de Grand Prix op diverse manieren te bereiken. De gemeente heeft voor het Formule 1 weekend een mobiliteits- en veiligheidsplan samengesteld.

 • Auto
  Vanaf de vakantiehuisjes of camping is het Formule 1 terrein te Zandvoort binnen 20 minuten te bereiken met de auto. Er worden diverse grote P+R terreinen rondom het circuit geopend. Vanaf deze parkeerterreinen rijden pendelbussen of kunt u per fiets verder.
 • Fiets
  Direct vanaf de camping en bungalowpark loopt een prachtige fietsroute, door de duinen, die u binnen 40 minuten op het circuit brengt.
 • Trein
  Er zal een speciale Formule 1 dienstregeling voor treinen komen vanaf station Haarlem.
  Station Haarlem is te bereiken met de auto. U kunt ook de trein pakken vanaf station Hillegom of Heemstede Aerdenhout. Zo ligt station Hillegom slechts op 9 minuten rijden ( of 20 minuten fietsen) en u kunt er gratis parkeren.

Overnachting camping Formule 1

Tijdens de Dutch Grand Prix 2024 is Camping Le Parage een fijne plek om te verblijven. Camping Le Parage is een kleinschalige, rustige camping met ongeveer 60 plekken. Onze charme camping is voorzien van goede faciliteiten. De ligging van Camping Le Parage is uitstekend en slechtst 1.5 km van camping Sollasi vandaan. De bereikbaarheid van het circuit te Zandvoort is nagenoeg vergelijkbaar. Online boeken & meer informatie over camping Le Parage.

Heeft u interesse in een verblijf op F1 camping Le Parage tijdens het Grand Prix weekend te Zandvoort? Boek online of bel met +31 (0) 252 37 56 71

Camping voor formule 1 weekend

Naast camping Le Parage bieden wij ook plekken aan op onze andere camping te Noordwijkerhout.   Aan de rand van het bos direct aan een prachtig meer biedt onze Formule 1 camping mooie plaatsen voor uw caravan, camper of tent. De ruime campingplekken ( 9 bij 9 groot en 10 ampère aansluiting) bieden veel privacy en zijn omgeven door beplanting.

De sanitaire voorzieningen zijn schoon en voorzien van alle gemak. Er is een aparte stortplaats voor chemisch toilet. Op de camping zelf is een fijne kantine en in de directe omgeving zijn vele restaurants en supermarkten. Online boeken & meer informatie over camping Sollasi.

Heeft u interesse in een verblijf op camping Sollasi tijdens het Formule 1 weekend te Zandvoort?
Boek online of bel met +31 (0) 252 37 64 37.

Overnachten vakantiehuis F1, 4 of 6 personen

Genieten van de Formule 1 races en vervolgens heerlijk bijkomen in een prachtig vakantiehuisje? De huisjes van Bungalowpark Sollasi zijn rustig gelegen en voorzien van vele faciliteiten. U heeft de keuze uit een 4 persoons of 6 persoons vakantiehuisje.

De 4 persoons vakantiehuisjes nabij Zandvoort zijn vrijstaand de 6 persoons huisjes geschakeld. Alle huisjes zijn voorzien van een aparte bergruimte, bijvoorbeeld voor het stallen van fietsen. De ruime tuin bied veel privacy en comfort staat voorop. Na een dagje Grand Prix komt u thuis en kunt u heerlijk opwarmen in het ligbad. Liever een wijntje bij de open haard? Geen probleem. In de directe omgeving zijn diverse restaurants. Online boeken & meer informatie over de Sollasi vakantiehuisjes.

Heeft u interesse in een vakantiehuisje van Sollasi tijdens de Formule 1 races te Zandvoort?
Boek online of bel met +31 (0) 252 374 460.

Overnachting Zandvoort F1 voor 2 personen

Wij hebben nog enkele luxe studio’s beschikbaar, voor 2 personen, tijdens het Formule 1 weekend in Zandvoort. De studio’s zijn onlangs gerenoveerd en zeer compleet ingericht. Wat dacht u van een heerlijke stortdouche, een LED LCD tv en Nespresso koffie apparaat? Meer informatie over de studio’s.

Wilt u een Formule 1 weekendje boeken voor 2 personen? Bel met +31 (0) 252 374 460.