Hele dag

Keukenhof

Keukenhof, Lisse Lisse

Keukenhof is het internationale en zelfstandige showvenster van de Nederlandse sierteelt, met nadruk op bloembollen. In 8 weken tijd laat Keukenhof zien wat de Nederlandse sierteelt te bieden heeft. In het park ligt de nadruk op de 7 miljoen voorjaarsbloeiende bloembollen. 100 bloembollenbedrijven laten al hun soorten zien en 500 kwekers presenteren snijbloemen en potplanten in al hun variatie.

Nu bezig

Tulip experience

Tulip experience Delfweg 37, Noordwijkerhout

Ontdek the tulip experience in Noordwijkerhout. Een plek uitgeroepen tot 'Best Hidden Gem of the World’ 2023. Als bezoeker kan je hier geweldige foto's maken in de velden, zonder de kostbare productievelden in de Bollenstreek te beschadigen. Geniet van de betoverende selfie/showtuin waar maar liefst 1 miljoen tulpen (in 700 verschillende soorten) geplant staan. Vanaf de ontdekking in Kazachstan rond het jaar 1000 tot aan de huidige status als icoon van Nederland. Je komt alles te weten over de tulp ...

Read MoreTulip experience

Opening The Tulip Barn

the tulip barn 3e Loosterweg 130, Hillegom

Wandel door de prachtige bloementuin van The Tulip Barn en ontdek meer dan 175 verschillende soorten tulpen. Maak leuke foto's en selfies met allerlei leuke objecten die in het tulpenveld staan. Geniet van een lekker kop koffie koffie met wat lekkers met uitzicht op de tulpenvelden. Zie website voor meer informatie.