Leuke activiteiten in de omgeving

In de directe omgeving van de bungalows & camping is veel te beleven voor jong en oud. Geniet van een heerlijk rustige wandeling in bos, duin of strand. Ga erop uit en kies voor een dagje weg naar een museum, pretpark  of zwembad!

buitenlucht

Buitenactiviteiten

Wilt u een actief dagje in de buitenlucht doorbrengen? In de omgeving van het vakantiepark en de campings is een ruime keuze in verschillende buitenactiviteiten. Geniet al wandelend of fietsend van de prachtige natuur. Sla een balletje op de golfbaan of trotseer de golven op een surfboard.

Geniet van het mooie uitzicht op de vuurtoren

Dorpen in de regio

De camping en huisjes zijn gelegen nabij rustieke dorpjes. Noordwijkerhout is een gezellig dorp dat gelegen is in het hart van de Bollenstreek. In de oude dorpskern kunt u er allerlei winkels en supermarkten vinden. Noordwijk is bekend om de ligging pal aan zee met twee mooie boulevards. Voor iedereen is er wat te doen: heerlijk eten, uitgaan, golfen of midgetgolfen.

duinrell, sealife of kidszoo

Kinderen

Vermaak voor kinderen is er genoeg in en rond de campings en bungalows. Ga over de kop in Duinrell, bewonder de onderwaterwereld in Sealife of speel in de grootste speeltuin van Europa. Geniet met volle teugen van de leukste uitjes voor het hele gezin.

steden bezoeken

Steden

Heeft u zin in een dagje naar de stad? Diverse grote steden liggen binnen handbereik. Pak de auto of neem de trein vanuit Hillegom en geniet van al het moois. Bezoek Madame Tussaud in Amsterdam of neem een kijkje op het Formule 1 circuit in Zandvoort!

dichtbij keukenhof

Bollen (Keukenhof)

Het vakantiepark en de campings liggen midden tussen de prachtige bollenvelden. Stap in de auto of op de fiets en bewonder de bloemenpracht langs de velden. Geniet van alle kleuren en geuren. Bezoek de Keukenhof in Lisse en laat u verassen door de prachtige lentetuin en vele bloemenshows.

dagje uit Noordwijk

Cultuur

Wilt u een dagje cultuur snuiven in de regio? Ga terug naar de prehistorie in het Archeon of bij Naturalis. Kom alles te weten over sterren en planeten bij Space Expo. Leer alles over het menselijk lichaam, ontdek de meest sierlijke en felgekleurde vogels of bekijk hoe Nederland eruit ziet in het klein. Leuk voor groot en klein!

 

Activiteiten en evenementen in de omgeving.

In de omgeving van Noordwijkerhout wordt veel georganiseerd. Hier vind u onze evenementen kalender met activiteiten in de omgeving en op onze parken.