Bungalowpark met uitstekende voorzieningen

Restaurants

Rond het vakantiepark is een restaurant waar u terecht kunt voor een ontbijtje, een kop koffie, een lekkere lunch of smaakvol diner. Como & Co is gelegen op enkele minuten lopen. Geniet van prachtig uitzicht over het meer en de huisgemaakte appeltaart! Voor actuele openingstijden en de kaart kunt u kijken op de website van Como & Co.

Como & Co

terras como & co

MAMA (Per heden gesloten i.v.m. nieuwbouw)

Restaurant MAMA

Vers gebakken broodjes

Vers gebakken broodjes kunt u kopen (alleen beschikbaar in het hoogseizoen) bij kantine ”De Lotus” op de naastgelegen camping Sollasi (200 meter).

Wasserette

Huurders van een bungalow of studio kunnen gebruik maken van de wasserette op de naastgelegen camping met grote wasmachines en droger (betaling via pinpas).

Fietsverhuur

Bij de receptie van zowel Bungalowpark Sollasi, Camping Sollasi en Camping Le Parage heeft de firma van Dam uit Noordwijkerhout enkele stadsfietsen startklaar staan om te verhuren. Deze kunt u eenvoudig met de scan&ride app per uur of per dag huren. Download hiervoor de app ‘Rent-a-bike van Dam’ op uw Apple of Android telefoon. Zie hiervoor de uitvoerige tekst en uitleg op hun website.

Voor de verhuur van overige fietsen zoals elektrische fietsen, mountainbikes, kinderfietsen maar ook overige zaken zoals kinderzitjes, fietsaanhangers, fietshelmen etc. verwijzen wij u door naar de website van ‘Rent-a-bike van Dam’. Op deze site ziet u alles wat van Dam zoal te bieden heeft op het gebied van fietsverhuur. Zo hebben zij bijvoorbeeld ook een bezorgservice en kunnen de fietsen en toebehoren op onze locatie worden afgeleverd.

Fietsverhuur Sollasi
Elektrisch auto laden

Fietsen in de omgeving

Bungalowpark Sollasi is gelegen in de Bollenstreek. In de directe omgeving vindt u prachtige fietsroutes langs kleine dorpjes en mooie tulpenvelden. Ook de bossen, duinen en het strand zijn binnen enkele minuten fietsen te bereiken. Op de website van bollenstreek.nl vind u meerdere mooie fietsroutes variërend van 5 kilometer tot 52 kilometer fietsen. En wist u dat bungalowpark Sollasi is gelegen aan een ruim 60 kilometer lang mountainbike trail.

Electrische laadpalen

Bij het entree van ons bungalowpark zijn 4 elektrische laadpalen beschikbaar. U kunt hier, max 12 uur per keer, uw auto opladen.

Buitenactiviteiten

Voor jong en oud is er voldoende vermaak op en rondom het bungalowpark. Speel een potje pétanque op de jeu de boules baan. Voor de kleintjes zijn er diverse speeltuinen en veldjes om met een bal te spelen. Langs het naastgelegen meer liggen strandjes en grasvelden waar u fijn kunt zonnen of spelen. Ook kunt u hier goed vissen of met de hond wandelen. Bij Como & Co kunt u kajaks of roeiboten huren.

Speeltuin bungalowpark Sollasi 2

Activiteiten en evenementen in de omgeving.

In de omgeving van Noordwijkerhout wordt veel georganiseerd. Hier vindt u onze evenementen kalender met activiteiten in de omgeving en op onze parken.