Bungalowpark met uitstekende voorzieningen

Restaurants

Zin in een lunch, diner of borrel? Op ons park vindt u het nieuwe restaurant de Voliére en alom bekende Como & Co. Beide restaurants hebben een heerlijk terras met uitzicht op het meer en zijn ook ideaal als tussenstop tijdens een wandeling of fietstocht.

Como & Co

como

De Voliére

IMG_0419

Vers gebakken broodjes

Vers gebakken broodjes kunt u kopen bij kantine ”De Lotus” op de naastgelegen camping Sollasi (200 meter).

Wasserette

Huurders van een bungalow of studio kunnen gebruik maken van de wasserette op de naastgelegen camping met grote wasmachines en droger (betaling via pinpas).

Fietsverhuur

Bij de receptie heeft de firma van Dam uit Noordwijkerhout enkele stadsfietsen startklaar staan om te verhuren. Deze kunt u eenvoudig met de scan&ride app per uur of per dag huren. Download hiervoor de app ‘Rent-a-bike van Dam’ op uw Apple of Android telefoon. Zie hiervoor de uitvoerige tekst en uitleg op hun website.

Voor de verhuur van overige fietsen zoals elektrische fietsen, mountainbikes, kinderfietsen maar ook overige zaken zoals kinderzitjes, fietsaanhangers, fietshelmen etc. verwijzen wij u door naar de website van ‘Rent-a-bike van Dam’. Op deze site ziet u alles wat van Dam zoal te bieden heeft op het gebied van fietsverhuur. Zo hebben zij bijvoorbeeld ook een bezorgservice en kunnen de fietsen en toebehoren op onze locatie worden afgeleverd.

 

Elektrisch auto laden

Fietsen in de omgeving

Bungalowpark Sollasi is gelegen in de Bollenstreek. In de directe omgeving vindt u prachtige fietsroutes langs kleine dorpjes en mooie tulpenvelden. Ook de bossen, duinen en het strand zijn binnen enkele minuten fietsen te bereiken. Op de website van bollenstreek.nl vind u meerdere mooie fietsroutes variërend van 5 kilometer tot 52 kilometer fietsen. En wist u dat bungalowpark Sollasi is gelegen aan een ruim 60 kilometer lang mountainbike trail.

Electrische laadpalen

Bij het entree van ons bungalowpark zijn 4 elektrische laadpalen beschikbaar. U kunt hier, max 12 uur per keer, uw auto opladen.

Buitenactiviteiten

Voor jong en oud is er voldoende vermaak op en rondom het bungalowpark. Speel een potje pétanque op de jeu de boules baan. Voor de kleintjes zijn er diverse speeltuinen en veldjes om met een bal te spelen. Langs het naastgelegen meer liggen strandjes en grasvelden waar u fijn kunt zonnen of spelen. Ook kunt u hier goed vissen of met de hond wandelen. Bij Como & Co kunt u kajaks of roeiboten huren.

speeltuin

Activiteiten en evenementen in de omgeving.

In de omgeving van Noordwijkerhout wordt veel georganiseerd. Hier vindt u onze evenementen kalender met activiteiten in de omgeving en op onze parken.