Sollasi BungalowparkBungalowpark SollasiSollasi BungalowparkSpeeltuin Bungalowpark Sollasi

Sollasi, een heerlijk bungalowpark in Noordwijk

Sollasi is een fijn bungalowpark in Noordwijkerhout, nabij Noordwijk. Het park is ideaal gesitueerd nabij bossen, duinen, bloemenvelden en het strand. Het vakantiepark kent een rustige en groene ligging. U vindt er ruime, zeer comfortabele  huisjes en studio’s voor twee, vier of zes personen. Vanuit uw vakantiebungalow loopt u zo naar het Oosterduinse meer en binnen 6 minuten bent u met de fiets bij het strand van Langevelderslag.

Het Oosterduinse meer

Geniet op uw vakantie van het naastgelegen Oosterduinse meer. De wandeling rondom het Oosterduinse meer is een perfecte route om uw hond uit te laten. Op de grote grasvelden kunt u lekker zonnen of spelen met de kinderen. Direct aan het meer vindt u twee heerlijke eetgelegenheden. Drink een goede cappuccino op het terras aan het water of kies voor een lekkere lunch of diner! Bij Como&Co kunt u ook een kajak of roeiboot huren om het Oosterduinse meer te verkennen.

Vakantiepark nabij het strand in Noordwijk

Via de duinen kunt u het nabij gelegen strand van Langevelderslag gemakkelijk bereiken. Het rustige en brede strand is voorzien van enkele sfeervolle eetgelegenheden zoals een ijssalon, lunchroom, snackbar en restaurant Nederzandt waar u heerlijk kunt lunchen en dineren. Voor kinderen is er naast het restaurant een mooie speeltuin. U kunt het strand bereiken te voet, met de fiets of met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid.

Fietsen of wandelen?

Als u de omgeving per fiets wilt ontdekken kunt u deze eenvoudig huren bij onze receptie. In de omgeving van het park starten prachtige fietstochten. Rijd langs de bollenvelden en bezoek leuke dorpjes onderweg. Neemt u eigen fietsen mee? Deze kunt u veilig stallen in de buitenberging bij uw vakantiehuisje.

Ook kunt u prachtige wandelingen maken in de directe omgeving. Uw hond kan gerust meekomen op vakantie in de Bollenstreek! Samen kunt u genieten van de diverse losloopgebieden in de omgeving. Uw hond is welkom in de 4- en 6 persoons bungalows.

Bezienswaardigheden nabij vakantiepark in Noordwijk

Ons vakantiepark bij Noordwijk is een prima uitvalbasis voor een dagje uit. Attracties als Duinrell in Wassenaar, De Keukenhof in Lisse, Naturalis in Leiden of Space Expo Noordwijk liggen direct in de buurt. Bezoek grote steden als Amsterdam, Haarlem, Leiden of Den Haag! Voor jonge kinderen is de Linnaeushof in Bennebroek een waar feest: dit is immers de grootste speeltuin van Europa!