Toeristenplaats camping Sollasi

Verblijf op een gezellige camping vlakbij Noordwijk aan de Nederlandse kust of neem een bezoekje aan het pittoreske Noordwijkerhout. Camping Sollasi beschikt over ruime toeristenplaatsen voor je camper, caravan, vouwwagen of een tent. De ruime toeristenplaatsen zijn circa 80 vierkante meters en voorzien van standaard 10 ampère aansluiting en een eigen water aansluiting. Maak gebruik van het gratis internet op de plaats.

 

Kenmerken:
– Luxe ruime plaats in gras (10 x 8 m)
– Eigen stroom (10 Ampere) en water aansluiting
– Gratis Wifi op de plaats
– Grote sanitaire voorziening op het terrein
– Gezellige kantine met groot terras
– Honden toegestaan tegen betaling

 

 

Camping Sollasi
4.0
Gebaseerd op 302 beoordelingen
powered by Google
Anne KéAnne Ké
14:16 01 Feb 22
Aan het Duinschootermeer met strand en twee leuke restaurants. Tussen de bollenvelden. Vlak bij ingang Keukenhof. Aanbevolen voor Keukenhoftrip. Vlak bij Noordzeestrand en duinen. Mooie fietsroutes en wandelmogelijkheden.
saar vandenberghesaar vandenberghe
18:44 02 Jan 22
Zeer vriendelijk ontvangen door beheerders Henk en Anja, met kopje koffie in de zon! Goed verzorgde prachtig gelegen camping. We komen zeker terug! Alleen jammer dat er steeds meer uniforme plastic chalets opduiken.
Jose van LeeuwenJose van Leeuwen
09:55 15 Aug 21
Wij hebben het goed naar ons zin gehad, mooie plek alleen de weg erachter gaf op sommige tijden wat lawaai, we hadden een jonge hond mee, na 1 dag wist ze al dat de beheerders met een golfkar kluifjes kwam brengen, sanitair goed alleen soms wc papier op,mooie omgeving en een super strand ook voor honden, kantine super broodjes en lekker eten, sollasi bedankt voor de heerlijke 2 weken.
herman van laarherman van laar
20:47 12 Aug 21
Normaal staan we al een aantal jaren tijdens het Castlefest weekend (1ste weekend in augustus) op deze camping.7 augustus bij de receptie langs gegaan en voor volgend jaar geinformeerd of het mogelijk was om van donderdag t/m de maandag (castlefest) konden boeken. Maar helaas verhuren ze nu alleen een week van zaterdag t/m zaterdag en dus zit er in dat we iets anders moeten zoeken.Jammer
js_loader