Noordwijk Winter Wonderland

Beachclub C Koningin Astrid Boulevard 104, Noordwijk, Nederland

Delightful indoor ice skating on the beach of Noordwijk. Winter Wonderland Noordwijk opens its doors Sunday, November 26, and will last until the third week of January in 2024. The Winter event can be found on the grounds of beach pavilion Beachclub C and consists of a 150m2 ice rink with real ice and a cozy Winter Alpenstube.  

De brink Brink, Noordwijkerhout, Zuid holland, Nederland

HET SCHAATSPLAATSJE Warm winternieuws! Rond half december 2023 opent ‘Het Schaatsplaatsje’ op de Brink in Noordwijkerhout! Een schaatsbaan met schaatsverhuur, oldskool koek-en-zopie met heerlijke snert en verse gedraaide poffertjes, hotdogs en warme choco met een dikke toef slagroom! Een gezellige wintersfeer met kerstmuziek, gezellige zitjes en lichtjes. Ouderwets kneuterig knus. Ma, di & do: 14.30 – 20.00u Wo & vr: 12.00 – 20.00u Za & zo en kerstvakantie: 10.00 – 20.00u De exacte data communiceren we snel.  Voor meer informatie ...

Read More

Kerstmis 2023

maandag 25 en dinsdag 26 december is bungalowpark Sollasi gesloten.

Nieuwjaarsduik

Nederzandt Langevelderslag 44-46, Noordwijk, Zuid holland

Wil je het nieuwe jaar feestelijk beginnen? Op 1 Januari 2024 kun je samen met je familie en vrienden het nieuwe jaar inluiden met de nieuwjaarsduik bij Strandplaats Nederzandt.

Tonneprossen

cafe van der geest Zeestraat 7a, Noordwijkerhout, Nederland

Meer informatie volgt

Feest van toen

cafe van der geest Zeestraat 7a, Noordwijkerhout, Nederland

Meer informatie volgt

$12,50

Nationale Tulpendag

Nederland

De derde zaterdag van januari wordt op Nationale Tulpendag, de start van het tulpenseizoen gevierd. De organisatie Tulpen Promotie Nederland plaatst op deze dag een prachtige pluktuin op het Museumplein in Amsterdam. Van 13.00 tot 16.00 uur is de pluktuin open voor publiek om gratis tulpen te plukken.

Dansmariekefestival

tijdelijke schelft Schelftweg 2, Noordwijkerhout, Nederland

Meer informatie volgt

Opwarmbal carnaval

tijdelijke schelft Schelftweg 2, Noordwijkerhout, Nederland

Meer informatie volgt

$15,00

Carnaval in de bollenstreek

Het carnaval in de Bollenstreek wordt groots gevierd. In verschillende dorpen in de Bollenstreek zijn carnavalsoptochten en carnavalsfeesten. Waar ga jij carnaval vieren in de Bollenstreek? Vind hier meer informatie over de tijden en routes van de optochten en informatie over de carnavalsfeesten in Noordwijkerhout, Sassenheim, Voorhout, Lisse en De Zilk in de Bollenstreek. De carnavalsverenigingen zorgen ook dit jaar weer voor een groot feest! Voor meer informatie zie onderstaande evenementen.

Verlichte Carnavalsoptocht Noordwijk 2024

De verlichte optocht van Noordwijk-Binnen vindt plaats op carnavalsvrijdag (9 februari 2024). Deze verlichte optocht zal beginnen om 19:00 uur. Deze verlichte optocht heet Verlichte carnavalsoptocht van de Duin en Bollenstreek. Verlichte Carnavalsoptocht uniek in de Bollenstreek! De jaarlijkse carnavalsoptocht, die het startsein is voor vier dagen feestvieren, slingert zich vrijdagavond door de straten van Noordwijk-Binnen. We starten om 19:00 uur vanaf het de Schiestraat en eindigen om ca 20:30 uur op het parkeerterrein aan de Suzanna van Ettenstraat. Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats ...

Read MoreVerlichte Carnavalsoptocht Noordwijk 2024

Carnavalsoptocht Noordwijkerhout

De brink Brink, Noordwijkerhout, Zuid holland, Nederland

Tijden: Verzamelen om 12.15 op De Brink. De optocht start om 13.11 uur. Route: De route van de carnavalsoptocht in Noordwijkerhout start bij De Brink en eindigt bij de tijdelijke Schelft. Route: De Brink, Herenweg, Victoriberg, Kerkeland, Dorpsstraat, Steeg, Havenstraat, Koninginneweg, Viaductweg, Wildlaan, Fazantlaan naar eindpunt Meeuwenlaan nabij de tijdelijke Schelft.