Buitenactiviteiten

Oosterduinse meer

Oosterduinse Meer

Onze huisjes en camping liggen nabij het Oosterduinse meer. Hier is volop gelegenheid om te zwemmen, te vissen of te surfen. Bovendien is er genoeg schaduw als u even uit de zon wilt. Langs het meer liggen strandjes en grasvelden waar u fijn kunt zonnen. Ook voor de kinderen is het hier eindeloos genieten! Aan de inwendige mens is eveneens gedacht. Bij De Volière en Como & Co kunt u terecht voor een heerlijke kop koffie of een lekker hapje in sfeervolle setting.

Noordzee en strand

Noordzee + strand Langevelderslag

Op vijf minuutjes fietsen ligt het brede strand van Langevelderslag. Hier kunt u heerlijk wandelen of, op warme dagen, genieten van zee en zand. Bij het strand zijn diverse eetgelegenheden en voldoende parkeerplaatsen voor auto en fiets. Vanaf de camping kunt u het strand overigens ook heel goed te voet bereiken.

Buitenactiviteiten Sportief

Sportief

Voor de sportievelingen is er in en rond Noordwijk genoeg te doen. Een aanrader is een dagje golfen op een van de mooiste golfbanen van de wereld. Watersport activiteiten als surfen of kitesurfen kunnen op 3 plekken op het strand van Noordwijk. Voor de beginnende (kite)surfers zijn er voldoende mogelijkheden om les te nemen. Ook watersporten als kayakken, raften, mega suppen kunt u doen in Noordwijk. Lekker vliegeren, powerkiten of meedoen met een heuse beach challenge? Op het strand is veel keuze uit diverse gave activiteiten.

rondvaart

Maak een rondvaart

Een tocht door het groene hart van Zuid Holland, naar het vogelpark Avifauna of juist een leuke molen- en meren tocht. Mogelijkheden genoeg! Een rondvaart brengt plezier voor jong en oud!

wandeltocht

Wandeltochten

In de wijde omgeving van Noordwijk zijn diverse wandeltochten te maken. Van korte wandeltochten tot lange tochten, voor elk type wandelaar zijn er de prachtigste wandelroutes. Wandel door de natuur tussen bollenvelden, in Hollands Duin, de Amsterdamse Waterleidingduinen of over het strand van Langevelderslag. Geniet van verschillende dieren op de Dennenroute of de Zandhagedisroute en zoek paddenstoelen op de paddenstoelenroute over Landgoed Leeuwenhorst. Ook voor kunst en historie liefhebbers zijn er diverse prachtige wandeltochten te maken.

fietstocht

Fietstochten (mountainbiken)

Vanuit Noordwijk zijn er enorm veel verschillende fietstochten te maken. De fietsroutes zijn goed uitgestippeld langs prima fietspaden. Zo kunt u kiezen uit fietstochten langs het water, door de duinen, langs de bollenvelden of een gezellige terrasjestour.
Mountainbiken door duinen, bossen en over het strand is een spectaculaire ervaring. De route om te mountainbiken loopt door het prachtige Hollands Duin. U kunt hier zelf mountainbiken of onder begeleiding van een instructeur een parcours van 11 km fietsen.

duinen

Amsterdamse Waterleidingsduinen en Hollands Duin

Tussen Wassenaar en Noordwijk ligt Hollands Duin. De duinen vervelen nooit. Beschutte bossen, open vlakten en natte duinvalleien wisselen elkaar af. Op sommige plaatsen mag het zand zelfs weer stuiven. ‘s Zomers kan de temperatuur in deze ‘Hollandse woestijn’ flink oplopen.

GPS tours

Renzy GPS tours
Stap in en geniet!

Beleef de prachtige tulpen- en bloemenvelden, authentieke molens en lange zandstranden met de avontuurlijke GPS audiotours van Renzy! In een stoere elektrische Renault Twizy, met een vaste GPS route en audiogids, rijden jullie zelf langs de hotspots van de Duin en Bollenstreek met onderweg genoeg tijd voor leuke stops.