Kinderen

Duinrell kinderen

Duinrell

Geniet met het hele gezin van de vele spectaculaire attracties. Draaiend over de kop in de waanzinnige Waterspin, denderend naar beneden in de spetterende Splash of zwevend in de Aqua Swing. Voor de allerkleinsten is er ook genoeg avontuur, zoals Wonderland en de spannende Locomotion. Heb jij al in de Mad Mill getold, gedraaid en gevlogen in de lucht? Deze spectaculaire attractie mag je zeker niet missen!

Sealife kinderen

SEA LIFE

Geniet van de schitterende onderwaterreis in het grootste Noordzee-aquarium van Nederland. Meer dan 40 bassins, waar de dieren in hun natuurlijke omgeving je meenemen naar de diepte van de zee. SEA LIFE in Scheveningen is een leuk en leerzaam uitje. Kom oog in oog met haaien en roggen uit de Noordzee!

Linnaeushof kinderen

Linnaeushof

Europa’s grootste speeltuin is een echte familiespeeltuin met meer dan 350 speeltoestellen en attracties. Het kleuterdorp, de skate-rail, de klimwand, maar ook de hobbelfietsen, trampolines, het piratennest en de zweefmolen zijn erg in trek bij de kleine bezoekers. Speeltuin Linnaeushof ligt in Bennebroek en is binnen 15 minuten te bereiken met de auto.

Drievliet kinderen

Drievliet

Familiepark Drievliet is leuk voor jong en oud! Bezoek het 5D theater, of ga van de reuzeglijbaan. Maak een ritje in een van de drie achtbanen of ga op bezoek in het spookmuseum! Pretpark Drievliet in Den Haag is leuk voor het hele gezin!

KidsZoo kinderen

Kidszoo

Voor kinderen van 1 tot 12 jaar is indoorspeeltuin Kidszoo de plek om heerlijk te spelen. Met 2000 m2 is er ruimte genoeg om naar hartenlust te rennen, glijden, klimmen, klauteren en ravotten. Voor de kleintjes tot 4 jaar is er een apart gedeelte om zich te kunnen vermaken. Terwijl uw kinderen lekker spelen kunt u relaxen op de loungebanken of aan de ruime tafels en genieten van een drankje en hapje. De speeltuin is zeer overzichtelijk, u heeft altijd goed zicht op uw kinderen.

Rollygolf-Noordwijk

Rollygolf Noordwijk

Voor een leuk en compleet uitje met het gezin kunt u naar Rollygolf in Noordwijk. Geniet van een leuk potje minigolf. De minigolfbaan bestaat uit maar liefst 18 holes en is gevarieerd en uitdagend. Naast de minigolfbaan kunnen de kinderen heerlijk springen op grote of kleine trampolines en lekker rondcruisen in een minicar op een leuk circuit. Er is een groot zonnig terras met zicht op de minigolfbaan.

GPS kidstour kinderen

Familiepakket GPS kidstour

Verken samen met de kids de prachtige tulpen-
en bloemenvelden, authentieke molens en lange
zandstranden met de avontuurlijke GPS
audiotours van Renzy!In een stoere elektrische
Renault Twizy, met een vaste GPS route en
audiogids, rijden jullie zelf langs de hotspots
van de Duin en Bollenstreek met onderweg
genoeg tijd voor leuke stops. Voor de kids
(van 4 t/m 18 jaar) is er tijdens de route een
uitdagende ‘Kraak de Code van de Kluis’
fotospeurtocht waarbij ze een leuke prijs
kunnen winnen. Stap in en geniet!