Bungalowpark Noordwijk

Een bungalowpark aan de kust? ✓ Check! Buitenactiviteiten voor jong en oud? ✓ Dubbelcheck! Horecagelegenheid nabij? Dat ook! Zoals u al leest tikt ons Bungalowpark Noordwijk al veel punten voor een heerlijke vakantie aan de kust af. Kom ons zelf ontdekken en boek direct voor 2024.

Boek uw vakantie

receptie bungalowpark noordwijk

Geniet van luxe accommodaties bij bungalowpark Noordwijk

Ook zo’n zin om te genieten van het strand? Een studio of bungalow is een perfecte uitvalsbasis voor je vakantie. Met plaats voor 2 tot 6 personen kunt u met uw partner of gezin prima vertoeven. De accommodaties zijn allemaal ingedeeld met een fijne zithoek, keuken, eettafel en badkamer. De accommodaties hebben een een modern interieur en hebben ook gratis WiFi. Wanneer u de studio heeft kunt u genieten van het balkonnetje of terrasje. Alle bungalows zijn voorzien van een privé terras in het tuintje, hier kunnen de kinderen bijvoorbeeld heerlijk spelen terwijl u zicht op hen heeft.

Geniet van fijne faciliteiten

Voor de kids hebben wij leuke speeltuinen en veldjes waar zij zich eindeloos kunnen vermaken. Met bijvoorbeeld een voetbal of badmintonspullen kunnen zij hier prima uit de voeten.

Zin in een lunch, diner of borrel? Op ons park vindt u het nieuwe restaurant de Voliére en alom bekende Como & Co. Beide restaurants hebben een heerlijk terras met uitzicht op het meer en zijn ook ideaal als tussenstop tijdens een wandeling of fietstocht.

In uw studio of bungalow heeft u geen wasmachine en droger, daarom kunt u gebruik maken van de wasserette op de naastgelegen camping met grote wasmachines en droger (betaling via pinpas).

Wanneer u bij een bungalowpark in Noordwijk verblijft is het natuurlijk leuk om de omgeving te verkennen. Dit kan je het allerbeste op de fiets doen. Fiets bijvoorbeeld over de duinen langs de zee of bezoek landinwaarts een dorpje of stad. Heb je geen eigen fiets mee? Geen zorgen, u kunt een fiets huren bij ons, zo kan u toch op pad. Kijk voor meer informatie hier: faciliteiten overzicht