Sollasi BungalowparkBungalowpark SollasiSollasi BungalowparkSpeeltuin Bungalowpark Sollasi

Bungalow huren bij de kust

Een fraaie studio voor 2 personen, of een  4- of 6-persoons bungalow huren bij de kust? Sollasi heeft prachtige huisjes op een fijne locatie. Ons bungalowpark is ruim opgezet in een prachtige groene omgeving. Direct gelegen aan het Oosterduinse meer, omringd door bloemenvelden. Het nabijgelegen strand Langevelderslag ligt op 2 kilometer afstand. U kunt de kust eenvoudig bereiken met de auto, op de fiets of wandelend vanaf uw bungalow.

Het vakantiepark nabij het strand

Ons vakantiepark is een ideale plek om tot rust te komen. Het meer dat grenst aan het park wordt in de regio ’t Comomeer genoemd. Er zijn leuke eetgelegenheden aan het meer en in de omringende Bollenstreekdorpen. Op de fiets naar het strand is een grote aanrader, via de duinen bent u er al binnen 6 minuten!

Hond welkom

De duinen en nabij gelegen bossen zijn zeer geschikt voor het maken van prachtige wandelingen. Uw hond is op de meeste plekken van harte welkom. Er zijn zelfs diverse losloopgebieden in de directe omgeving. Ook bij de kust zijn er diverse plekken waar de hond heerlijk los mag rondlopen.
Op het park zijn honden welkom in de 4- en 6 persoons bungalows. Er is een honden uitlaatstrook aanwezig en ook rondom het meer kunt u met aangelijnde hond wandelen.

Sfeervolle bungalow bij de kust

Alle studio’s en bungalows bij de kust zijn sfeervol en luxe ingericht. De bungalows zijn voorzien van een tuin en hebben veel groen rondom. De studio’s hebben een balkon of terras. De keuken is compleet, dus zelf koken is geen enkel probleem. Gaat u liever buiten de deur eten? Kies dan voor een van de vele restaurants in de directe omgeving. Ook aan de kust kunt u terecht voor een fijn broodje, lekkere lunch of smaakvol diner.