Sollasi BungalowparkBungalowpark SollasiSollasi BungalowparkSpeeltuin Bungalowpark Sollasi

Bungalowpark vlakbij Keukenhof

Bungalowpark Sollasi in Noordwijk ligt vlakbij de Keukenhof in Lisse. Onze vakantiehuisjes en studio’s  zijn dan ook een perfecte uitvalsbasis voor een bezoekje aan de Keukenhof. Vanuit uw bungalow is de Keukenhof binnen 7 minuten met de auto te bereiken. Op de fiets duurt de rit slechts 15 minuten, terwijl u onderweg kan genieten van alle prachtige bollenvelden!

Keukenhof, de grootste tulpentuin ter wereld

Keukenhof is wereldwijd bekend en met ruim 7 miljoen bloembollen de grootste tulpentuin ter wereld. De bloembollen worden ieder seizoen opnieuw geplant. Door de hele Keukenhof ligt 15 kilometer aan wandelpad. Vanaf deze wandelpaden heeft u een perfect uitzicht op de bloementuinen, die overigens ook heerlijk ruiken!

Het prachtige park doet u versteld staan met zijn eeuwenoude bomen, bloeiende heesters en rustgevende waterpartijen en fonteinen. Ook kunt u genieten van wekelijks wisselende bloemenshows. In de bloementuin zijn meerdere paviljoens met terrassen en restaurants.

Voor kinderen is er in de Keukenhof ook een hoop vertier buiten het bewonderen van alle kleuren en geuren. Zo leren ze tijdens een verassende speurtocht door het hele park  van alles over bloembollen. Verder zijn er de Nijntje speeltuin, de kinderboerderij of het doolhof waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken.

Wist u dat?

  • Keukenhof slechts 8 weken per jaar geopend is
  • Meer dan een miljoen bezoekers in die korte tijd langskomen
  • Veel buitenlandse toeristen een bezoekje aan de Keukenhof brengen
  • Het één van de mooiste attracties van Nederland is
  • Niet alleen de prachtige bloementuinen maar ook het grootste beeldenpark van Nederland te bewonderen is in Keukenhof

Naast de Keukenhof kunt u op de bloembollenroute in de Bollenstreek in het voorjaar ook genieten van de kleurrijke bloemenvelden. Op deze bloembollenvelden bloeien onder andere narcissen, hyacinten, krokussen en tulpen. Volg de route per auto of per fiets en geniet van de heerlijk geurende bloemen onderweg. Fietsen zijn te huur bij de receptie van het bungalowpark.

Sfeervolle bungalows vlakbij Keukenhof

Bungalowpark Sollasi verhuurt luxe en stoer ingerichte 2-persoons studio’s met terras of balkon en ruime 4- en 6 persoons bungalows met een omheinde tuin en voldoende privacy. In de bungalows is uw hond ook welkom! Alle vakantiewoningen zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. Het park is ruim opgezet en ligt midden in een mooie en groene omgeving.