Sollasi vakantiebungalow dichtbij het strand!

Bungalowpark Sollasi in Noordwijk is een fraai gelegen vakantiepark vlak bij het Noordwijkse strand, met ruime vakantiehuizen en luxe studio’s. Alle vakantiehuisjes zijn gelegen aan het mooie Oosterduinse meer. Het strand van de Langevelderslag is dichtbij en ligt op slechts 2 km van het vakantiepark. Een vakantiebungalow nabij het strand huren is bij ons dus mogelijk! Het strand is bereikbaar door slechts 4 minuten te rijden met de auto, 6 minuten te fietsen (apart fietspad) of 20 minuten te wandelen door de prachtige duinen!

Studio’s en huisjes voor 2, 4 en 6 personen

Wij verhuren diverse typen vakantiebungalows. Alle huisjes zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Ze beschikken onder meer over een vaatwasser, een tuin of terras en een buitenberging met alle ruimte voor fietsen of strandspullen.

  • De 2-persoons studio’s zijn voorzien van alle luxe. U kunt genieten van het uitzicht op het balkon of terras. In de studio’s zijn huisdieren niet toegestaan.
  • De 4-persoons huisjes zijn vrijstaand en beschikken over een groene, omheinde tuin. Ideaal met jonge kinderen en/of uw hond!
  • De 6-persoons huisjes zijn geschakeld en bieden veel privacy. Omringd door groen en ruim opgezet. Ook hier is uw hond welkom.

Het strand nabij uw vakantiebungalow

Het strand Langevelderslag heeft diverse gezellige eetgelegenheden, een speeltuin en een klein strandwinkeltje. In de zomer kunt u op het strand een windscherm, parasol of ligstoel huren. Er is tevens een reddingsbrigade en EHBO post aanwezig.

Komt u met de auto? Deze kunt u eenvoudig parkeren op het parkeerterrein midden in de duinen tegen een klein dagtarief. Wij raden u aan om het strand te bezoeken met de fiets. Deze kunt u huren bij de receptie. Er gaat een apart fietspad van- en naar het strand. En vanaf uw vakantiebungalow is het slechts enkele minuten fietsen. Goed te doen met kinderen en uw hond. Er is een bewaakte fietsenstalling aanwezig. Huur een vakantiehuis bij het strand van Noordwijk!