Sollasi BungalowparkBungalowpark SollasiSollasi BungalowparkSpeeltuin Bungalowpark Sollasi

Heerlijk vakantiehuis huren

Altijd al willen verblijven tussen de bloemenvelden in de Bollenstreek? Een heerlijk vakantiehuis huren kan bij bungalowpark Sollasi in Noordwijk. Ons park is fraai gelegen, direct aan het Oosterduinse meer. Ook de bossen, duinen en strand zijn binnen enkele minuten te bereiken. Als u een vakantiehuisje wilt huren, heeft u de keuze uit:

  • 2 persoons studio’s; luxe en stoere inrichting met Nespresso machine, LED LCD tv, twee losse boxsprings en een stortdouche. Fijn terras of balkon. Geen huisdieren toegestaan.
  • 4 persoons huisjes;  Vrijstaand en mooie groene tuin, omheind. Fijne woonkamer voorzien van open haard en televisie. Twee slaapkamers en badkamer met ligbad. Hond welkom!
  • 6 persoons huisjes; Geschakeld, voorzien van een omheinde tuin met privacy. Mooie woonkamer voorzien van open haard en televisie. Drie slaapkamers, badkamer met ligbad en apart toilet. Hond welkom!

De vakantiehuisjes zijn voorzien van gratis wifi. Ook is er een terras met tuinset en een ruime buitenberging. Hier kunt u uw fietsen of strandspullen stallen. Heeft u geen eigen fietsen, maar wilt u toch graag de omgeving per fiets ontdekken? 

De omgeving van uw vakantiehuis

Uw vakantiehuis is gelegen in Noordwijk, midden in de Bollenstreek. In de directe omgeving is veel natuurschoon. Bossen, duinen en strand- alles is wandelend of op de fiets te bereiken. Ook De Keukenhof in Lisse ligt op 15 minuten fietsen van uw vakantiehuis!

Liever een uitstapje naar een stad of een bezoek aan een pretpark of museum? Amsterdam, Leiden, Haarlem en Den Haag zijn allen goed te bereiken. Vanaf station Hillegom kunt u gemakkelijk op de trein stappen voor een dagje weg. Wij hebben leuke omgevingstips voor u op een rijtje gezet.

Heeft u vragen over de indeling van de bungalows of algemene vragen over een vakantiehuis huren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord!