Sollasi BungalowparkBungalowpark SollasiSollasi BungalowparkSpeeltuin Bungalowpark Sollasi

Fijn vakantiehuis bij Noordwijk

Bungalowpark Sollasi is een fraai gelegen vakantiepark met ruime, comfortabele vakantiehuizen en luxe studio’s in de directe omgeving van Noordwijk. De vakantiehuizen zijn gelegen in Noordwijk, aangrenzend aan het heerlijke Oosterduinse meer. Daar kunt u prachtig wandelen, voetballen, roeien of kajakken. Bij Como& Co aan het meer kunt u een heerlijk kopje koffie drinken of een hapje eten. Het uitzicht zal u verbazen!

Ruim vakantiehuis Noordwijk

De luxe studio’s zijn voorzien van balkon of terras, de vier- en zes persoons vakantiehuisjes hebben een eigen, omheinde tuin met voldoende privacy. Uw hond is welkom in de huisjes, maar niet in de tweepersoons studio’s. Bij uw vakantiehuisje is een aparte berging voor de fietsen. Verder zijn de huisjes voorzien van een heerlijk bad en in de studio’s treft u een ruime inloopdouche. Uw vakantiehuis in Noordwijk is van alle gemakken voorzien!

Op de fiets door bos en duin

Het vakantiehuisje is rustig gelegen in Noordwijk en er is voldoende vermaak in de directe omgeving. U kunt Noordwijk eenvoudig per fiets of auto bereiken via een prachtige route door bossen en duinen. Noordwijk is een bruisend dorp met een prachtige boulevard. Geniet van een kopje koffie of maaltijd in een van de vele strandtenten. Het dichtstbijzijnde strand, namelijk de Langevelderslag, ligt op 2 kilometer van uw vakantiehuisje bij Noordwijk.

Vermaak rondom vakantiehuis Noordwijk

Naast leuke activiteiten in Noordwijk, zoals de Space Expo en de gezellige boulevard, is er meer te beleven als het gaat om een dagje vermaak. Ook attractiepark Duinrell in Wassenaar en De Keukenhof in Lisse liggen namelijk vlakbij bungalowpark Sollasi. Pak de trein of de auto en bezoek steden als Leiden, Haarlem, Amsterdam en Den Haag!