Camping bij Zandvoort

25 augustus is het weer zover: De groene lichten gaan uit en Max Verstappen rijdt racet over het circuit in Zandvoort! Heeft u kaarten voor het race weekend in augustus? Combineer het met een verblijf op onze camping bij Zandvoort! Met slechts 20 minuten racet u naar het circuit, fietsend doet u er 40 minuten over, ideaal toch? Reserveer snel een kampeerplaats, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen over en uw wilt niet als laatste over de finish zijn.

Direct een plekje reserveren

Een dronefoto van onze camping bij zandvoort voor formule 1

Kampeerplaatsen van onze camping bij Zandvoort

Onze kampeerplaatsen nabij de kust van Nederland zijn voorzien van alle gemakken. Zo heeft u een watertappunt en stroom op de plaats. 80m² ruimte voor uw kampeermiddel en geniet u van gratis WiFi op de camping bij Zandvoort. Wilt u nóg meer comfort? Kies dan voor een van de kampeerplaatsen met privé-sanitair. Een luxe toeristenplaats is voorzien van privé sanitaire unit met douche, toilet en wasbak.

Gaat u met z’n tweetjes op pad? Dan is een trekkersplaats ook een voordelige optie! Ideaal als voordelige optie voor het raceweekend, aangezien u dan toch veel op pad bent. De trekkersplaatsen liggen vlakbij het sanitaire gebouw en zijn 5×5 meter.

Hoe kom ik van en naar het circuit?

Neemt u de fiets of de auto naar het circuit vanaf de camping bij Zandvoort? Fietsend kunt u langs de duinen naar het noorden, dit kost u slechts 45 minuten. Met het zomerse weer van eind augustus is dit zeker geen straf. Heeft u geen fiets mee? Huur deze dan bij ons, wij hebben zelfs elektrische fietsen om het nog gemakkelijker te maken. U zult niet de enige zijn, dus het is raadzaam dit tijdig te regelen.

Met de auto is het slechts 20 minuten, parkeren in Zandvoort is dan alleen niet mogelijk. Wij raden dan aan om een taxi te nemen.

Formule 1 arrangement

Tijdens het Formule 1 weekend van 2024 (23-08 tot 26-08) hebben wij speciale prijzen voor het verblijf. De prijzen zijn voor 2 personen en €35 per extra persoon.

Trekkersplaats: € 360,00

Toeristenplaats: € 440,00

Toeristenplaats met Privé sanitair: € 265,00