Camping met hond

Ben je op zoek naar een camping met hond waar jij en je trouwe viervoeter kunnen genieten van een ontspannen vakantie aan de kust? Zoek niet verder! Bij Sollasi ben je aan het juiste adres. Wij zijn een hondvriendelijke camping bij de prachtige kust van Noordwijkerhout.

Zowel kamperen als fijne accommodaties op onze camping met hond

Bij Sollasi hebben we verschillende accommodaties waar honden zijn toegestaan. Zo kun je kiezen uit gezellige bungalows of ruime kampeerplaatsen. Onze bungalows zijn voorzien van alle gemakken, waaronder een eigen keuken en badkamer. De  bungalows hebben zelfs een eigen tuin, zodat je hond lekker kan rondrennen en spelen.

De kampeerplaatsen op onze camping met hond zijn ruim en omgeven door groen, zodat je samen met je hond kunt genieten van de natuur en de rust van het buitenleven. Daarnaast hebben we ook kampeerplaatsen met privé sanitair. Zo heb je altijd meer dan genoeg privacy op onze camping met hond in Zuid-Holland

Genoeg te doen in de buurt van onze camping in Zuid-Holland

Bij Sollasi is er genoeg te doen voor jou en je hond. Maak een wandeling langs het strand, bezoek de historische stad Leiden of ga naar de Keukenhof om de prachtige bloemen te bewonderen. Ook kun je in de buurt verschillende watersporten beoefenen of lekker een dagje luieren op het strand.

Veelgestelde vragen over onze camping met hond

 1. Zijn honden welkom op Camping Sollasi in Noordwijkerhout?
  Ja, honden zijn welkom op Camping Sollasi in Noordwijkerhout.
 2. Zijn er speciale voorzieningen voor honden op Camping Sollasi?
  Ja, Camping Sollasi biedt speciale voorzieningen voor honden, zoals uitlaatgebieden.
 3. Zijn er beperkingen voor honden op Camping Sollasi?
  Ja, er kunnen beperkingen gelden voor honden op Camping Sollasi, zoals een maximum aantal honden per kampeerplek of specifieke regels voor bepaalde rassen. Neem contact op met onze camping bij Noordwijk voor meer informatie over eventuele beperkingen.
camping met hond in Noordwijkerhout

Voordelen van onze hondvriendelijke camping

Een vakantie op onze camping met hond brengt vele voordelen met zich mee. Enkele voordelen zetten we graag voor je op een rij:

 1. Een versterkte band tussen jou en je hond – Door samen op vakantie te gaan, bouw je een sterke band op met jouw hond. Je leert elkaar nog beter kennen en geniet samen van de fijne omgeving aan het strand in Zuid-Holland.
 2. Gezonde beweging – Op onze camping met hond aan de kust van Zuid-Holland kun je samen met je hond wandelen, rennen en spelen op het strand. Het is een geweldige manier om in beweging te blijven en fit te blijven tijdens je vakantie.
 3. Een kans om je hond te socialiseren – Op een hondvriendelijke camping ontmoet je andere hondenbezitters en hun honden. Het is een geweldige kans voor je hond om te socialiseren en nieuwe vrienden te maken.

Boek nu jouw verblijf op onze hondvriendelijke camping bij Leiden

Als je op zoek bent naar een camping camping met hond en waar je kunt genieten van een ontspannen vakantie aan de kust, boek dan nu jouw verblijf bij Sollasi. Onze hondvriendelijke camping biedt alles wat je nodig hebt voor een perfecte vakantie met je trouwe viervoeter. Wij heten je van harte welkom bij Sollasi aan de kust van Noordwijkerhout!

Ons vakantiepark ligt nabij Noordwijk