Trekkersplaatsen Camping Sollasi

Wilt je met je tent rondtrekken door Nederland en zoek je een overnachting? Camping Sollasi beschikt over mooie trekkersplaatsen. De plaatsen bevinden zich dichtbij het sanitaire gebouw en je kunt gebruik maken van de gratis wifi. Een trekkersplek is voor een tentje van max. 6 m2 en voor max. 2 personen, kom je met meer personen dan kun je hiervoor een extra boeking maken. Geniet van warme vers gebakken broodjes, snacks, drinken of een ijsje in de kantine.

 

Kenmerken:
•Plaats voor uw tent (5 x 5 m)
• Maximaal 2 personen
• Dichtbij sanitair gebouw
• Honden toegestaan tegen betaling
• Gratis Wifi op de plaats

 

Camping Sollasi
4.1
Gebaseerd op 408 beoordelingen
powered by Google
Edwin VijsmaEdwin Vijsma
20:31 10 Jun 23
Lang weekend met de caravan met Ma geweest op veld B. Super vriendelijk personeel en uitbaters van de kantine, die ook regelmatig gezellige avondjes organiseren. Algemene indruk van de camping is keurig verzorgd en sanitaire voorzieningen schoon en netjes.Hier komen we zeker terug 👍🤓
Wendy CretskensWendy Cretskens
12:25 01 May 23
Vriendelijk geholpen. Mooi en proper sanitair. Rustige camperplaatsen
Sjaak de SwartSjaak de Swart
17:01 02 Oct 22
Vriendelijke ontvangst, mooie staanplaatsen, vriendelijk personeel en super schone toiletten.
Patricia VersluysPatricia Versluys
09:36 25 Sep 22
Kleine camping met nette stacaravans die van particulieren zijn en niet verhuurd worden en tussendoor kampeer velden waarvan 1 met eigen sanitair. Zeer net en schone toiletgebouw. Buiten de camping licht aangrenzend een natuurwetten met grote waterplas. Nog een extra notitie voor de receptie. Ik heb e-mail contact gehad met waar het klant vriendelijkheid van e-mail af sprong. Daar mogen bedrijven een voorbeeld aan nemen. Het verhoogt gelijk de zin om te gaan. Wij hebben een weekend gestaan met een camper. Van ons dikke pluim.
Roel GijsbersRoel Gijsbers
18:35 04 Jun 22
Prima camping. Keurig in orde. Zeer vriendelijke eigenaren, welke uiterst behulpzaam zijn.Keurig sanitair, broodjes service, en auto vrije camping.Een echte aanrader.
js_loader