Vaste plaatsen (April tot Oktober)

ENGELS VERTALEN! Er even tussenuit, heerlijk uitwaaien aan zee, slenteren over het strand, een stuk fietsen langs de bloemenvelden, genieten van de prachtige zonsondergang in Noordwijk én een lekker visje eten aan de boulevard, het échte ontspannen! Middenin de bollenstreek ligt camping Sollasi. Met een vaste plaats op Camping Sollasi kun je van 1 maart t/m 30 september (oktober ook mogelijk) genieten van een vakantie aan zee. De camping ligt vlakbij het Oosterduinse meer, het Keukenhof, het strand en de duinen. In de omgeving liggen meerdere kleine dorpjes of bezoek Noordwijk (sinds 2020 een heilzame badplaats). De vaste plaatsen zijn ruim opgezet, omgeven door groenen voorzien van een eigen elektra-, wateraansluiting en rioolafvoer. Kies daarom camping Sollasi en neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Kenmerken vaste plaatsen:

– Plaats voor een caravan, camper of chalet – Grootte van de plaats in overleg (minimaal 10 x 9 m2) – Eigen elektra aansluiting(10 ampère), rioolafvoer en wateraansluiting op plaats – Uw eigen parkeerkaart – Groot sanitair gebouw op het terrein – Wasserette aanwezig op de camping – Honden zijn toegestaan tegen betaling op onze camping – Wifi op de plaats tegen betaling – Horeca met (overdekt) terras (in de zomer meerdere activiteiten) – Voor- en naseizoen arrangementen beschikbaar  
Camping Sollasi
4.0
Based on 302 reviews
powered by Google
Anne KéAnne Ké
14:16 01 Feb 22
Aan het Duinschootermeer met strand en twee leuke restaurants. Tussen de bollenvelden. Vlak bij ingang Keukenhof. Aanbevolen voor Keukenhoftrip. Vlak bij Noordzeestrand en duinen. Mooie fietsroutes en wandelmogelijkheden.
saar vandenberghesaar vandenberghe
18:44 02 Jan 22
Zeer vriendelijk ontvangen door beheerders Henk en Anja, met kopje koffie in de zon! Goed verzorgde prachtig gelegen camping. We komen zeker terug! Alleen jammer dat er steeds meer uniforme plastic chalets opduiken.
Jose van LeeuwenJose van Leeuwen
09:55 15 Aug 21
Wij hebben het goed naar ons zin gehad, mooie plek alleen de weg erachter gaf op sommige tijden wat lawaai, we hadden een jonge hond mee, na 1 dag wist ze al dat de beheerders met een golfkar kluifjes kwam brengen, sanitair goed alleen soms wc papier op,mooie omgeving en een super strand ook voor honden, kantine super broodjes en lekker eten, sollasi bedankt voor de heerlijke 2 weken.
herman van laarherman van laar
20:47 12 Aug 21
Normaal staan we al een aantal jaren tijdens het Castlefest weekend (1ste weekend in augustus) op deze camping.7 augustus bij de receptie langs gegaan en voor volgend jaar geinformeerd of het mogelijk was om van donderdag t/m de maandag (castlefest) konden boeken. Maar helaas verhuren ze nu alleen een week van zaterdag t/m zaterdag en dus zit er in dat we iets anders moeten zoeken.Jammer
js_loader