Steden

Amsterdam stad

Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en een veel bezochte stad door toeristen. Amsterdam is absoluut de moeite waard om te bezoeken. Er zijn vele musea die de moeite waard zijn, zoals het Rijksmuseum, het Anne Frankhuis en het Van Gogh Museum. Geniet van de vele grachten en oude herenhuizen, al wandelend door de stad of per rondvaartboot.

Leiden stad

Leiden

Ontdek de historische stad Leiden. Er zijn meerdere musea te bezoeken, zoals het Rijksmuseum van Oudheden, Museum Volkenkunde, Stedelijk Museum de Lakenhal, Hortus Botanicus en Naturalis. De Pieterskerk en de Hooglandse Kerk zijn absoluut de moeite waard om te bezichtigen. Ontdek allerlei leuke kleine winkeltjes en boetiekjes in de kleine straatjes en steegjes die zeer kenmerkend zijn voor Leiden. Maak een hofjeswandeling of bewonder de stad vanaf het water in een rondvaartboot.  

Haarlem stad

Haarlem

Haarlem is een stad vol monumenten. Veel van deze monumenten zijn in de binnenstad te vinden. In het centrum liggen winkels, restaurants, cafés en musea dicht bij elkaar. Het aanbod aan restaurants en cafés is enorm. Dwaal door de kleine straatjes en geniet van de vele historische panden. Of u nu naar Haarlem gaat om musea te bezoeken, te winkelen, Haarlem per boot te bewonderen of  de kathedraal wilt bezichtigen, u zult een fantastische dag hebben in deze prachtige en gezellige stad.

Den Haag stad

Den Haag

Direct aan de Noordzeekust, met de twee badplaatsen Scheveningen en Kijkduin, ligt Den Haag. Bewonder het historische Binnenhof, het werkpaleis van de koning op het Noordeinde en meerdere monumentale panden.
Bezoek diverse musea in Den Haag, zoals het Haags Historisch Museum, de Gevangenpoort, het Mauritshuis en het Loosduins Museum. Het winkelgedeelte is zeer groot, u kunt hier naar hartenlust shoppen. Ook is er een groot aanbod aan restaurants en cafés.