Samenwerking Caravancentrum Stekelbos

Vanaf maandag 1 juni, 2020 moeten alle caravans die nieuw worden geplaatst op stacaravanpark Sollasi, camping Sollasi en camping Le Parage worden gekocht bij Caravancentrum Stekelbos in Oterleek. Mijbupark ziet in Stekelbos een uitstekende en zeer betrouwbare leverancier van stacaravans met een uitzonderlijke service en een groot aanbod.

Bovenstaand besluit is genomen om de uitstraling van de campings en het stacaravanpark te verbeteren. Door met één leverancier te werken krijgen we meer uniformiteit op onze parken. Daarnaast zal de communicatie tussen gast, leverancier en Mijbupark verbeteren en is het voor iedereen duidelijk welke types stacaravans wel en niet gewenst zijn.

Naast bovenstaande heeft Mijbupark de toelatingseisen van stacaravans aangescherpt:

  • De stacaravans dienen nieuw te zijn (dus ook geen jong tweedehands)
  • De stacaravans zijn van kunststof (met een volschuim kunststof buitenkant)
  • Het formaat van de stacaravan dient uiteraard te passen binnen de afmetingen van de plek.

Verder dienen alle stacaravans geplaats te worden door Caravantransport van Dorst. Dit bedrijf werkt met een ingenieus rij-systeem waardoor stacaravans geplaats kunnen worden zonder schade te maken aan eigendommen, beplanting en wegen. Een uitzondering kan mogelijk worden gemaakt indien de stacaravan kleiner is dan 9 meter bij 3.50 meter, uiteraard in overleg met de beheerder.