VERNIEUWDE WEBSITE SOLLASI

Dit jaar is onze nieuwe website eindelijk online! In samenwerking met onze SEO partner Proseo te Lisse (online vindbaarheid) is deze website volledig opnieuw gebouwd. De uitgangspunten voor de vernieuwde website zijn het gebruiksgemak, duidelijke selecties en doorklikpagina´s en het eenvoudig kunnen schakelen tussen de vier onderdelen die vallen onder Mijbupark.

Voor onze gasten en recreanten hebben wij ook een nieuwe boekingsstraat geïmplementeerd. In samenwerking met onze partner HolidayMedia is het boeken van een studio, bungalow of campingplek nu vele malen eenvoudiger! De nieuwe boekingsstraat is een zogeheten ´one-pager´, wat inhoudt dat de volledige boeking wordt uitgevoerd op dezelfde pagina. Eenvoudige selecties, niet vaak hoeven te klikken en een continue en duidelijk prijsoverzicht staan hier dus centraal!

Voor onze vaste bewoners en jaar/seizoen plaatsen gaan wij op de website ook regelmatig artikelen en mededelingen publiceren. Op deze manier willen wij iedereen betrokken en geïnformeerd houden over grote veranderingen en innovaties op en rondom onze mooie parken.

Wij hopen dat deze nieuwe website bijdraagt aan het comfort en plezier van een verblijf op ons bungalowpark, het stacaravanpark, de camping of het paardenhotel. Ondanks zorgvuldige controle zouden er nog foutjes in de vernieuwde website kunnen zitten. Indien u er een opmerkt horen wij dit graag! Dit kunt u melden bij een van onze recepties.