Uw hond is van harte welkom

Neem uw hond mee op vakantie naar Noordwijk. Op camping Le Parage en Camping Sollasi is uw hond van harte welkom. Ook in de 4-persoons en 6-persoons bungalows op Bungalowpark Sollasi kunt u uw hond meenemen voor een heerlijke vakantie.

Wandelen door de duinen

Er zijn vele prachtige uitlaatplekken en losloopgebieden in de omgeving van de campings en het bungalowpark. Maak bijvoorbeeld een mooi rondje om het direct naastgelegen Oosterduinse meer met prachtig uitzicht over de bollenvelden. Ook het ‘Hollands Duin’ is een uitstekende plek om met uw hond te wandelen. Tussen 15 augustus en 15 maart mogen de honden hier zelfs los!

Losloopstrand voor uw hond

Op het nabij gelegen strand Langevelderslag is uw hond gedurende het hele jaar welkom. In het hoogseizoen van 1 juni tot en met 31 augustus moet uw hond echter wel aangelijnd zijn. Op het meest zuidelijke strand van Noordwijk (afrit 1)  is een hondenstrand waar honden het gehele jaar los het strand op mogen!  Ten hoogte van de boulevards kunt u van 1 september t/m 31 mei met uw aangelijnde hond het strand betreden. Voor de precieze regelgeving kunt u de website van de gemeente Noordwijk raadplegen.

Algemene informatie

Op bungalowpark en camping Sollasi is er een aparte uitlaatstrook voor honden. Op camping le Parage kunt u voor korte wandelingen op de groenstrook langs het voetpad terecht. Op zowel de bungalows en de campings geldt een aanlijn- en opruimplicht. In een bungalow betaalt u voor een hond €4 per dag en op de campings is dit €3.50.