camper kamperen noordwijkerhoutfoto landschap noordwijkerhoutspeeltuin camping kinderen

Camping Noordwijk

Sollasi is een camping in Noordwijk met zeer ruime plaatsen voor tenten, campers en caravans. Door de riante indeling van de staanplaatsen (9 bij 9 meter) en de aanwezige beplanting rondom heeft u veel privacy op uw plek. De camping is direct gelegen aan het Oosterduinse meer. Uw hond is welkom op onze camping!

Rust en ruimte

De gezinscamping in Noordwijk hecht veel waarde aan rust. Op elk veld is daarom ruimte voor 10 grote kampeerplaatsen. De kampeerplekken op camping Sollasi zijn voorzien van:

  • een 16 ampère elektra-aansluiting.
  • een watertappunt op de plaats.
  • moderne sanitaire voorzieningen en een verwarmde douchecabine voor baby’s en peuters.
  • Wasserette, speelvelden en kantine op het terrein, restaurants op loopafstand.
  • Voor campers is er een aparte stortplaats voor het chemische toilet.
  • Een vuilwatertank leegplaats inclusief schoonwatertank vullen.
  • Wi-Fi op de plek tegen betaling, gratis Wi-Fi in de kantine.

Camping bij De Keukenhof

In de nabije omgeving van de camping te Noordwijk is veel te beleven. Het Oosterduinse Meer ligt direct aan de camping en is een heerlijke plek om te zonnen of met de hond te wandelen. Bovendien is er voldoende ruimte om een balletje te trappen. Even verderop aan het meer kunt u een bootje of kajak huren. In de nabije Noordzee zijn er verschillende watersportmogelijkheden.

De camping is omgeven door bollenvelden. Een fietstochtje naar De Keukenhof ( 15 minuten fietsen), het strand ( 7 minuten fietsen) of door de bossen ( 5 minuten fietsen) is prachtig. Ook kunt u prachtige buitenritten te paard maken door het bos en duin en over het strand!

Dagje weg

Wilt u een dagje weg? Grote steden zoals Leiden, Haarlem, Amsterdam of Den Haag zijn vanaf de camping in Noordwijkerhout eenvoudig te bereiken. Geniet van de musea, pretparken en andere bezienswaardigheden in de omgeving!

Voor een heerlijk ontspannende kampeervakantie in de Bollenstreek reserveert u vandaag nog uw kampeerplaats bij camping Sollasi in Noordwijk. Heeft u behoefte aan nog meer luxe? Een vakantiehuis huren behoort tevens tot de mogelijkheden bij Sollasi!