Vakantiepark aan zee

Een vakantie dichtbij het strand, fijner kan het niet. Op Bungalowpark en Camping Sollasi, het leukste vakantiepark aan zee bij Noordwijk, zit je goed! Voor u het weet staat u op het strand of in gezellige plaatsen zoals Noordwijk, Katwijk of Leiden. Ontdek het zelfs tijdens een fijne tijd in Zuid-Holland.

Het mooiste vakantiepark aan zee in Nederland

Bungalowpark Sollasi is een prachtig vakantiepark aan zee. Aangrenzend aan het bungalowpark vindt u Camping Sollasi en Camping La Parage. Deze campings hebben prachtige kampeerplaatsen voor als u graag wilt kamperen tijdens uw vakantie in de Bollenstreek. Wij heten u graag van harte welkom op één van onze parken.

Prachtige bungalows op ons vakantiepark nabij Noordwijk

Op Bungalowpark Sollasi geniet u van een heerlijke vakantie in de mooiste bungalows en studio’s. Op ons vakantiepark aan zee kan je kiezen voor een verblijf in een knusse, maar luxe studio. Natuurlijk is een verblijf in een bungalow aan zee ook mogelijk. Waar u ook voor kiest, alles is aanwezig voor een onbezorgde tijd. Zo vindt u in elke accommodatie onder andere een luxe badkamer. In de bungalows zijn ook uw huisdieren toegestaan. Gezellig!

Onze accommodaties

Kamperen op onze camping kan natuurlijk ook!

Bent u meer een liefhebben van kamperen dan verblijven in een accommodatie? Dat kan ook op ons vakantiepark aan zee! Onze kampeerplaatsen zijn ruim opgezet (10 x 8m) en hebben fijne voorzieningen zoals een stroom- en wateraansluiting. Ook heeft u de beschikking over gratis Wifi en kunt u gebruikmaken van alle sanitaire faciliteiten. Heeft u liever meer privacy tijdens uw vakantie bij Noordwijk? Boek dan onze kampeerplaatsen met privé sanitair.

vakantiepark aan zee

Ontdek waar ons vakantiepark aan zee ligt

vakantiepark aan zee Sollasi

Ontdek ons vakantiepark aan zee in de duinen van Noordwijkerhout

Ons vakantiepark aan zee ligt uiteraard ook dichtbij de schitterende duinen van Noordwijkerhout. De mogelijkheden voor buitenactiviteiten zijn eindeloos. Aangrenzend aan Bungalowpark en Camping Sollasi vindt u het Oosterduinse Meer. Hier kunt u zwemmen, vissen of surfen. Zwemmen en surfen kunt u ook in de Noordzee. Maak prachtige wandel- en fietstochten die u vanaf ons vakantiepark kan maken, uiteraard door de populaire duinen.

Daarnaast is er in de omgeving nog veel meer te doen. We helpen u graag door het voor u op een rij te zetten.

Of ga eropuit naar de leukste plaatsen in de buurt

In de buurt van Sollasi zijn ontzettend veel leuke dorpen en steden. Zoek het dichtbij ons vakantiepark aan zee en ontdek Noordwijk. Deze gezellige kustplaats heeft een lange boulevard met de lekkerste restaurants en bars. Op het strand vindt u de leukste strandtenten waar u heerlijk kunt lunchen, dineren of borrelen. Ook met minder warme temperaturen is dit een aanrader, want achter het glas op het terras zit u heerlijk warm wanneer de zon schijnt.

Naast Noordwijk zijn er ook leuke steden in de buurt. Wat dacht u van een bezoek aan de hoofdstad van Nederland, Amsterdam. Hier zit u goed wanneer u een dag typisch Hollandse cultuur gaat aanschouwen in combinatie met shoppen. Ook een bezoek aan Haarlem en Leiden mag niet ontbreken.

Kom naar onze camping in Zuid-Holland

Onze camping in Zuid-Holland is dé geschikte locatie voor uw vakantie. Heeft u liever wat meer luxe? Dan bent u ook van harte welkom op ons bungalowpark. Bij Sollasi zit uw ideale verblijfsplaats er hoe dan ook bij. Heeft u nog wensen of vragen? Neem dan contact met ons op . Wij helpen u graag verder bij het boeken van uw droomvakantie naar ons luxe vakantiepark aan zee.